BT Corporate - шаблон joomla Оригами

Elkon

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel
 • BMS 1

  BMS 1

 • bms

  bms

Kućna automatika

BMS i kućna automatika

Elkon na tržište regiona donosi unaprijeđene, integrisane i optimizovane sisteme centralizovanog upravljanja poslovnim zgradama, sa fokusom na energetsku efikasnost i potpunu kontrolu okruženja.

Naši sistemi efikasnosti zgrada su dizajnirani da vam pomognu da:

 • Smanjite troškove energije kao i operativne troškove
 • Povećate produktivnost i komfor
 • Napravite brze, precizne odluke o vašoj energetskoj strategiji

Nedavno smo postali ovlašteni sistem integratori globalnog lidera Johnson Controls-a. Njihov Metasys je vodeći svjetski sistem аutomatizacije zgrada. Sistem ima коrisnički interfejs za upravljanje: klimatizacijom, grijanjem, hlađenjem (HVAC), оsvjetljenjem, sistemom protivpožarne zaštite, odimljavanjem, liftovima, pokretnim stepenicama...

Kućna automatika, predstavlja uvođenje automatizacije u kući, stanu, vikendici... i obuhvata centralizovano upravljanje osvjetljenjem, grijanjem, multimedijom, provjetravanjem, klimatizacijom, ali i kućnim aparatima i drugim sistemima sa ciljem da se poveća komfor, poboljša kvalitet života i boravka u prostorijama, ali i ostvari značajna ušteda energije i poveća sigurnost i bezbjednost.

Omogućavamo vam da kontrolišete: rasvjetu, grijanje i hlađenje, kućne aparate, roletne, alarmni i video nadzor, garažna vrata, kapiju, bazene, saune, zalivni sistem. Nudimo vam mogućnost upravljanja preko scenarija, upravljajte većim brojem uređaja klikom na samo jedan taster. Cilj nam je da prilagodite mjesto boravka vašem trenutnom raspoloženju.

Možete upravljati pomoću:

 • mobilnog telefona
 • daljinskog upravljača
 • TV-a
 • touch panela

Elkon u saradnji sa partnerima stalno nastoji da pronađe nove načine kako da još bolje funkcionišete, radite pametnije i da vam sve bude na dohvatu ruke. Mi neprestano usavršavamo softver, korisnički interfejs, praćenje i analitiku tako da budu najbolji dostupni, kako sada tako i u budućnosti.

Kontaktirajte nas da vidite kako možemo pomoći organizacijama poput vaše da uštede novac i energiju i preuzmu potpunu kontrolu nad svojim objektima.

Nešto o nama

Elkon d.o.o. je firma posvećena automatici i od svog osnivanja, 2008 godine, nalazi se u stalnom razvoju. Osnovne oblasti angažovanja preduzeća su: projektovanje, inženjering, izrada i isporuka softvera za automatizaciju, regulacija, procesna mjerenja, nadzor i upravljanje mašinama i industrijskim postrojenjima, automatika u gradjevinarstvu.

Kontaktirajte nas

ELKON d.o.o Ul. Mitra Bakića b.b.,
81000 Podgorica, Crna Gora
TEL/FAX: +382 20 228 168, MOB: +382 67 601 240
MOB: +382 67 211 213,
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
PIB: 02705001 PDV: 30/31-08567-4
Ž.R: 530-14827-55 NLB; 510-71934-63 CKB
web: www.elkon.me